Odličan si Domantase, ali je MVP Jokić bolji i od tvog tate! Pejserse dočekala mećava i naš Nikola!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.03.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Majstorova rutina protiv odličnog Arvidasovog naslednika, 121:106

Povezane vesti

Pejsersi su kasnili, ali za domaće nije bio problem. Snežna oluja koja je zahvatila Kolorado je učinila da Indijana uz mnogo muka stigne na meč koji je odložen za sat vremena.

Na terenu, Jojuću nije bio problem, 32 poena, 14 skokova, sačekao je rivala i u svom MVP stilu obavio posao. Porter Džuior i Barton su dali po 20, a Nagetsi su prelomili u poslednjoj četvrtini.

Indijana je inače spustila sa -20 i došla do prednosti sredinom treće četvrtine, Majl Meloun kaže da je njegov tim izgledao smešno u tom delu igre i da je bio ljut, primili su 35 poena u trećem periodu, a rivalu dozvolili šut od 62%.

Ali onda je očitao bukvicu timu koji pet minuta u poslednjem kvoteru nije dozvolio rivalu da postigne koševe, dobili su taj deo meča sa 15 razlike i stigli do pobede.

Kod Indijane, Brogdon je ubacio 24 poena, Sabonis imao 10, uz 10 asistencija, ostao je kratak za skok za novi tripl dabl. Igra fantastično, stariji se sećaju njegovog oca, za koga se generalno tvrdilo da je najbolji evropski centar ikada u NBA.
A onda je stigao Nikola Jokić.

Jokić je inače na strašan učinak dodao i 5 asistencija i četiri ukradene lopte, ima nestvarno dobru sezonu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke