Odlične vesti za Atlantu i Srbiju od Bogdana: "Osećam se sjajno!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 24.06.2021.
22:36
Izvor: Sportske.net

Bogdanovića muči koleno, ali pomaže ekipi na parketu.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović veruje da će biti u stanju da odigra čitavu finalnu seriju Istočne konferencije protiv Milvoki Baksa.

Bogdan nije 100 odsto zdrav, ali i pomaže ekipi u završnici NBA lige i svi u organizaciji, a pre svega trener Nejt Makmilan, veruju da će srpski reprezentativac biti dovoljno spreman da igra na određenom nivou do kraja serije.

Makmilan je izjavio da Bogdanović daje sve od sebe, te da je koleno i dalje natečeno u manjoj količini, ali da će biti deo ekipe. To se, uostalom, i pokazalo u prethodnim mečevima. Igrao je poslednji meč polufinala sa Filadelfijom i prvi iz finalne serije sa Baksima, ali nije imao zapažen učinak sve zbog posledice problema sa kolenom.

"Osećam se sjajno, posebno nakon pobede. Tako je, kako je... Ne želim stalno da pričam o kolenu i tim stvarima. Osećam kao da sam uradio svoj posao onoliko koliko sam mogao. Osećam da sam doprineo u pobedi na toj utakmici", kazao je Bogdanović.

Ovo su ohrabrujuće vesti i za Srbiju. Kako smo pisali u nekoliko navrata, njegova povreda mogla bi da ga odvoji od nacionalnog tima ovog leta. Takođe, postoji bojazan da Atlanta stopira Bogdanovo učešće na Olimpijskim igrama kako bi se sjajni šuter što bolje oporavio za narednu sezonu i izbegao, eventualno, novu povredu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke