Odlični FMP na startu nove sezone, zastrašujuća scena u finišu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.09.2024.
23:01
Izvor: Sportske.net

Savladali su favorita.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Današnji program u AdmiralBet ABA ligi završen je utakmicom u Železniku, gde je domaći FMP ubedljivo savladao Cedevita Olimpiju sa 75:62!

Nije izgledalo tako posle prvog poluvremena koje su gosti iz Ljubljane dobili sa 40:33, ali je onda usledila fenomenalna treća četvrtina za ekipu FMP-a koja se raspucala u tih deset minuta, uz odličnu igru u odbrani. Taj deo igre FMP je dobio sa 26:8 i u tom periodu su ''panteri'' i prelomili meč u svoju korist.

Danilo Tasić je bio nerešiva enigma za ekipu trenera Zvezdana Mitrovića. Upisao je 23 poena i četiri skoka, uz indeks korisnosti 22, a pratio ga je Stojanović sa 18 poena i šest skokova, dok je Kuzmić dominirao u skoku, sa osam uhvaćenih lopti i sedam postignutih poena.

Kod gostiju, Robinson najefikasniji sa 18 poena, a od ostalih je dvocifren učinak imao još samo Jaka Blažič sa deset poena.

Meč je imao i tamnu stranu, jer je u poslednjim trenucima meča težak pad doživeo Žiga Daneu koji je tom prilikom ostao bez svesti, a teren je napustio na nosilima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke