Oktobar je mesec košarke, strašan program "Večitih" u Evroligi!

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.10.2022.
18:54
Izvor: Sportske.net

Najbolja košarka vas čeka na Sport Klub kanalima uz SBB!

Povezane vesti

Ove sezone Beograd i Srbija će biti košarkaško grotlo.

Jedinstvena je situacija "Večiti" prvi put zajedno igraju u Evroligi, što nam  garantuje još dva gradska derbija. Tako nešto imaju samo Atina I Istanbul.

Srbija će ove godine stati, kada budu igrali Crvena zvezda i Partizan u Evroligi. Ali, ne pričamo samo o međusobnim susretima koje navijači ne mogu da dočekaju, već i o činjenici da će bukvalno svake nedelje najbolji timovi Evrope biti gosti Beograda.

Poznato je da je gledanost košarke ogromna, da su ljubitelji sporta prikovani za male ekrane kada se igraju mečevi Evrolige, da se za utakmice traži karta više, ali da samo retki srećnici uspevaju da se nađu na tribinama.

Za ostale vrhunsko uživanje je obezbedio SBB na Sport Klub Kanalima. I to nisu samo prenosi utakmica, već najave, analize, konferencije za medije, dakle kompletna pokrivenost Evrolige. 

Tokom oktobra, čekaju nas sjajni mečevi, 

Partizan će pred krcatom "Arenom" debitovati pred svojim navijačima protiv Milana. Zvezda će prvo ugostiti svog trofejnog trenera Radonjića. Oba beogradska rivala tražiće "brejk" u narednih desetak dana protiv Baskonije u gostima. Crveno-beli ostaju u Španiji, odigraće meč protiv Reala gde su već uspevali da naprave iznenađenje.

Partizan ima dupli "italijanski program". Posle kako rekosmo, slavnog Milana, dolazi Virtus, oživeće rivalstvo iz prošlosti, a istoriju dva giganta obeležio je Saša Danilović, ikona oba kluba. 

Kraj oktobra dovešće Žalgiris u Arenu protiv crno-belih i Bajern sa Trinkijerijem u "Pionir" gde je Zvezda prošle godine tukla Bavarce u čijim redovima nastupaju reprezentativci Srbije Lučić i Radonjić.

I ne samo to, na Sport Klubu u ovom mesecu od evroligaških duela videćete prvo "El Klasiko", zatim rimejk strašnog četvrtfinala iz prošle sezone između Olimpijakosa i Monaka, nostalgiju kada Virtus bude gostovao u Madridu i derbi Istanbula koji će Turke dovesti do usijanja pre kraj meseca.

Kako ne biste ništa propustili, imamo predlog.

Svi koji žele da postanu SBB korisnici ukoliko se do kraja oktobra odluče za EON pakete sa internetom, televizijom i telefonijom, prvih 12 meseci plaćaju ceo paket sa sve tri usluge po ceni televizije već od 1.499 dinara. Najbržih 1.000 korisnika EON Light paketa, dobiće i EON Smart Box bez dodatnih troškova.

Sjajna ponuda, uživajte u najboljoj košarci u Evropi!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak