Ol-star petorke, Lebron ponovo preskočio Džabara!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.01.2024.
08:00
Izvor: Sportske.net

Što kaže Jokić, čovek je u "prajmu" 20 godina!

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Janis i Lebron će predvoditi startere na Ol-Staru. Meč je 18. februara u Indijani. Kapiten Adetokumbo će u prvoj petorci izabran sa saigračem Lilardom, Tejtumom, Embidom i Tajrisom Halibartonom koji će naravno biti u centru pažnje jer je igrač Pejsersa.

NA drugoj strani, Lebron će biti kapiten Zapada, starteri su Jokić, Dončić, Durant  i Džildžes-Aleksander. Starteri se biraju od strane navijača, njihovi glasovi čine 50% odluke, po četvrtinu imaju sami igrači i panel od predstavnika medija.

Prvog dana februara, saznaćemo i rezerve, 30 NBA trenera biraju 14 košarkaša koji će početi meč u Indijanapolisu sa klupe. Ako se neko povredi, komesar Adam Silver bira zamenu, i to iz konferencije u kojoj igra košarkaš koji ne može da se odazove.

Lebron je inače pošto mu je preoteo titulu najboljeg strelca na večnoj listi, prešao Džabara i po broju učešća, ovo će mu biti 20. utakmica, niko nikada nije toliko puta igrao. Durant je izabran 14. put, tek 10 igrača u istoriji, pored sjajnog košarkaša Sansa imaju toliko učešća. 

Videćemo ponovo Tejtuma, on je sa 55 poena prošle godine u Juti postao najbolji strelac u jednom meču utakmice svih zvezda. 

Inače ove godine najiše glasova je imao Janis, 5.4 miliona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke