Olimpija se oglasila pred Partizan, ovo znači samo jedno - SPEKTAKL!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za derbi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dugo se jedan duel Cedevita Olimpije i Partizana nije iščekivao sa ovolikim nestrpljenjem i interesovanjem navijača.

Za to su zaslužne odlične igre ovih ekipa, pogotovo u poslednjih mesec dana. I jedni i drugi se nalaze u odličnoj formi, blistaju na dva fronta, u AdmiralBet ABA ligi i Evrokupu, pa navijače u Ljubljani večeras od 17 časova očekuje pravi spektakl!

U prilog tome i odluka da se utakmica igra u kultrnom ''Tivoliju'', a ekipe Cedevita Olimpije i Partizana će nastupiti u retro dresovima kao uspomenu na nekadašnje rivalstvo ova dva kluba iz vremena bivše Jugoslavije.

Navijači su sve to prepoznali kao uvod u jedan sjajan meč, pravi derbi, pa je domaćin još juče zvanično potvrdio - sve karte su rasprodate, tribine će biti krcate i očekuje se oko 7.000 ljudi na tribinama!

Partizan večerašnji meč dočekuje sa pet pobeda više od večerašnjeg rivala, bori se sa Zvezdom za prvo mesto, a Cedevita Olimpija bi se eventualnom pobedom približila osvajanju trećeg mesta uoči plej-ofa.

Za večerašnji derbi u Ljubljani, AdmiralBet vam je pripremio raznovrsnu ponudu, a razmislite i o broju poena, jer i jedni i drugi imaju ogroman napadački potencijal. Podsetimo, to se potvrdilo i u prvom delu sezone, kada je Cedevita Olimpija slavila u Beogradu sa 96:89.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke