Olimpijakos otpustio centra, Milutinov "trlja ruke"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.01.2016.
11:19
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Olimpijakos odlučio je da okonča saradnju sa Šonom Džejmsom posle mesec i po dana od momenta kada je krilni centar stigao u Pirej.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Mesec i po dana nakon što je pojačao grčki Olimpijakos Šon Džejms (32) je spakovao kofere i napustio Pirej.

Crveno-beli iz Pireja odlučili su se za sporazumni raskid ugovora nakon poraza koji su doživeli na gostovanju Žalgirisu u okviru 4. kola TOP 16 faze Evrolige.

Olimpijakos je Šona Džejmsa angažovao nakon teške povrede koju je sredinom novembra doživeo Patrik Jang, ali iskusni centar nije uspeo da opravda očekivanja.

Na prethodne tri utakmice u TOP 16 fazi minutaža mu je bila limitirana na ispod deset minuta a zabeležio je prosek od 5 poena i 1.3 skoka.

Ovakav rasplet događaja u Olimpijakosu dobro će doći srpskog centru Nikoli Milutinovu koji će imati mnogo više prostora za igru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Sunday, 24.01.2016
16:09

Teo,Jovic,NedovicnBogdan,GuduranGagi,Lucic/KalinanBeli,Erceg/Mitrovic(ako se vrati u formu)nJokic,Bobi,RaduljanZao mi je Markovica,ali realno Jovic je puno bolji naprijed, a u odbrani su tu negdje. Centri ubijaju, a svako moze spolja sutom da napuni protivnika. Samo da na Francuze i Kanadjane ne nabasamo,mada se i sa njima mozemo nositi, bez problema.

avatar
REVOLT SPT
Monday, 25.01.2016
09:45

Ne mozemo da dobijemo Francusku, Grci, Francuzi i mi smo u 1. sesiru...

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
12:39

* koje pozicije

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
12:36

12: Teodosic, Jovic/Markovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Guduric/Kalinic, Lucic, Bjelica, Macvan, Jokic, Raduljica/Milutinov, Marjanovic. Znam da bi izbor, gledajuci striktno po tome pozicije koje pokrivaju ovi momci, bio izmedju Gagija i Gudure, ali mislim da ce ovako biti postavljene stvari u Saletovoj glavi, ne bi bio ni prvi ni poslednji put da se to desi...

avatar
Trener u romingu
Sunday, 24.01.2016
14:17

Lučića i Milutinova možda pozvati u nekom drugom životu... Pre njih u svakom slučaju Štimac i Dangubic....

avatar
indija durot
Monday, 25.01.2016
12:23

kakav crni stimac,jesam zvezdas al Milutinov je klasa za stimca...Za dangubu si u pravu,meni je danguba buducnost...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
19:24

Ma kakav Stimac, budi realan... I ja navijam za Zvezdu i Stimac mi je simpatican lik ali kvalitetom nije za reprezentaciju, jedino da ga Sale zove zbog atmosfere ali to mi je malo glupo...

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 24.01.2016
14:32

Slusaj, nemoj vise nikada da mi pises, ovo je takva sramota od replike da se pitam zbog cega su ti uopste objavili ovako nesto!

avatar
Sunday, 24.01.2016
14:31

rastimani STIMAC exexexex :D? taj je dobar samo da baca peskir na klupi kada nasi postignu kos. Ja bi izbacio Jovica,dodao bi jos Ercega ili Savanovica.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Sunday, 24.01.2016
14:31

Mislim da Macvan nece dobiti poziv, jer je prosle sezone bolje igrao pa opet nije bio pozvan, a nisam siguran ni za Lucica mada on nije bio u reprezentaciji zbog problema sa povredama... Jovic/Markovic, nisam siguran ali ja bi tu mozda dao prednost Jovicu jer su obojica dobri defanzivno a cinimi se da je Jovic upotrebljiviji u napadu i u odlicnoj je formi, mada Markovic je dosta zaduzio reprezentaciju i nekako uvek opravda svoj poziv jer sve sto nema u kvalitetu on nadoknadi borbenoscu. Gudura/Kalinic, opet nisam siguran, Guduric je u boljoj formi dok Kalinic igra vrlo lose u Feneru ali nekako ipak mislim da ce Sale zvati Kalinica... Ja se samo nadam da ce Jokic i Marjanovic biti pozvani i da ce moci da igraju...