Olimpijakos pobedio 50 razlike na Peloponezu, Mili perfektan!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 26.03.2018.
19:50
Izvor: Sportske.net

Igra mačke i miša u Amalaidi, Nikola Milutinov pogodio sve što je "bacio" na koš.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti

Na spuštanju zavese na 20. kolo grčkog šampionata Olimpijakos je kao gost razbio Koroivos sa 104:54.

Otpor Peloponežana trajao je kratko, posle prvih deset minuta crveno-beli su imali šest poena prednosti, na poluvremenu je bilo +17, a puleni Janisa Sfaropulosa su najsuroviji bili u trećem kvartalu koji su dobili sa 37:13!

U odsustvu najboljih igrača Olija Bilija Spanulisa i Jorgosa Printezisa, plejmejker Vangelos Mancaris je preiuzeo dirigentnsku palicu i bio najbolji na utakmici sa 20 poena (2/3 za dva, 4/8 za tri, 4/4 penali), uz to je bio i najbolji asistent sa pet uspešnih dodavanja saigračima. Do 20 je brojao i Bobi Braun, uz pet pogođenih trojki.

Nikola Milutinov je u ovu utakmicu ušao ovenčan MVP titulom minulog kola Evrolige i završio je sa "perfektnim" učinkom. Bivši centar Partizana i potencijalni reprezentativac Srbije je pogodio svih pet šuteva iz igre i oba slobodna bacanja, meč završio sa 12 poena, četiri skoka, po dve asisetncije i blokade za nešto više od 15 minuta u igri.

Dvocifreni pobedničkom timu bili su još Roberts sa 11 i Papapetru sa 10 postignutih poena, dok su se kod razbijanih domaćina izdvojili Šakil Hajns sa 17 i Kevin Lengford sa 14 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke