Opet igra Partizan, ali ne i Zvezda. Da li će pasti još jedan rekord sezone?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2023.
11:02
Izvor: Sportske.net

Protiv Olimpijakosa je bilo 20.003 gledalaca, a večeras...?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danas se nastavlja 23. kolo AdmiralBet ABA lige, program počinje već u 12 časova utakmicom između Mege i Splita, ali će u centru pažnje biti derbi kola - susret Partizana i Cedevita Olimpije od 19 časova u ''Štark Areni''.

Ovaj meč se igra samo 48 sati posle evroligaškog spektakla na istom mestu, gde je Partizan ubedljivo savladao vodeću ekipu Evrolige - Olimpijakos iz Pireja sa 90:75.

Toj utakmici je prisustvovalo ove sezone rekordnih 20.003 gledalaca, a Partizan je i pred večerašnji susret sa Ljubljančanima potvrdio da su ''sve ulaznice koje su se našle u slobodnom opticaju već pronašle svog vlasnika''.

Na društvenim mrežama se opet traži karta više, pa će biti zanimljivo videti da li Partizan posle Evrolige može da postavi novi rekord po broju navijača i u AdmiralBet ABA ligi od početka sezone.

Danas je trebalo da se odigra i utakmica između Mornara i Crvene zvezde, ali je sinoć objavljeno da je taj meč odložen za 20. april zbog ''delikatne zdravstvene situacije u ekipi Crvene zvezde''.

Mornar je tu informaciju zvanično potvrdio, ali se Zvezda još uvek nije oglasila po ovom pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke