Orlando u seriji, šta se dešava sa Bostonom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.12.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Novi poraz Seltiksa.

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Samo dan posle poraza od Orlanda na svom terenu sa 117:109, Boston Seltiksi su ponovo dočekali istog rivala i - opet izgubili!

Ovoga puta Orlando je slavio u neizvesnoj završnici sa 95:92 i nastavio uspešnu seriju. Ovo im je šesta uzastopna pobeda, ali su i dalje daleko od plej-of zone, jer sada imaju ukupni učinak od 11 poena i čak 20 poraza.

Boston je doskora bio dominantan u Istočnoj konferenciji, ali je odjednom usledio neočekivan pad forme, pa je večeras pretrpeo četvrti poraz u poslednjih pet utakmica i dodatno doveo u pitanje lidersku poziciju na tabeli.

Orlando je u najvećem delu meča imao pozitivan rezultat, Seltiksi su u poslednjem kvartalu okrenulina 84:80 u svoju korist, ali su tu teško stečenu prednost olako prokockali i dozvolili Orlandu da i u finišu preuzme inicijativu. Na kraju par grešaka domaćih, jedan promašen šut za produžetak i novo slavlje Orlanda je moglo da počne.

Italijan Paolo Bankero bio je najbolji u pobedničkoj ekipi sa 31 poenom, šest skokova i tri asistencije, a Džejlen Braun je predvodio domaće sa 24 poena i 14 skokova.

-

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke