Ostavka! Budućnost traži novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
23:24
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Neočekivana odluka mladog stručnjaka.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Petar Mijović od večeras više nije šef stručnog štaba ekipe Budućnosti, zvanično je potvrđeno iz podgoričkog kluba.

On je podneo ostavku dan posle poraza od Virtusa u Bolonji (87:65), u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, ali treba podsetiti i na nedavna dva poraza i od Cedevita Olimpije, što u Evrokupu, što u ABA ligi.

"Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske vještine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih.

Zahvaljujem predsjedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona. Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u Klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija", izjavio je Petar Mijović.

Budućnost se u kraćem saopštenju zahvalila Mijoviću na velikom doprinosu klubu od 2017. godine do danas, kao treneru u mlađim selekcijama, kao pomoćnom treneru i kao glavnom treneru prvog tima.

''Želimo mu uspešan nastavak karijere, vrata Budućnost Volija će za njega uvijek biti otvorena i u nama će uvek imati iskrene prijatelje'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke