Ostoja čestitao Zvezdi na ''rekordu'', a hoće li se Partizan pojačati?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2022.
23:40
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Koji je Partizanov odgovor na poslednji Zvezdin potez?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Uoči predstojećih božičnih i novogodišnjih praznika Partizan je večeras organizovao novogodišnbji koktel na kom je promovisan i klupski kalendar za narednu godinu.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je tokom obraćanja prisutnima naglasio da je glavni cilj crno-belih kontinuitet učešća u Evroligi, a zatim je u razgovoru za ''Sportklub'' govorio i o mogućnosti da se Partizan uskoro možda i dodatno pojača.

''Naš stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem je dobio podršku kluba i oni su jasno rekli da će se javiti ukoliko bude potrebno da se ekipa pojača. Nama se vraćaju igrači iz povrede, Avramović i Koprivica, dok se Smailagić tek vratio. Ako bude potrebno pojačanje mi ćemo da se pojačamo'', rekao je Mijailović.

Ono što je ovih dana aktuelno u košarkaškoj Evropi je transfer argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, a prvi čovek Partizana uputio je ''čestitku'' crveno-belima na ''rekordnom transferu''.

''Našem gradskom rivalu želim da čestitam kvalitetno pojačanje. Oni se bore na svom frontu, a mi ćemo da se borimo na svom. Glupo je da ja komentarišem… Igrač koga su doveli je svetski igrač. Oni su rekli da je u intersu srpske košarke, a ja da je najkuplje i najznačajnije pojačanje. Čestitam im na rekordu koji su ostvarili pa ćemo da vidimo. Imamo mi naše adute, mi smo Partizan'', poručio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke