Ostoja Mijailović: '' Da vam kažem nešto, i mi i oni smo ove godine podjednako loši''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.06.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Rezultatski neuspesi ove sezone uticaće i na Partizanove finansije.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je gost u najnovijem izdanju podkasta ''Telcast'', a tokom razgovora sa Minjom Miletić je prokomentarisao rezultatske neuspehe crno-belih ove sezone koju je Partizan završio bez ijednog trofeja.

''Ovo je jedna loša sezona koja će nas i finansijski poremetiti naredne sezone, narednih godina, ali to je košarka. Imali smo desetak utakmica. Na primer, prva utakmica u Pireju kad smo od Olimpijakosa izgubili na koš razlike, meni je bila uvertira da će sezona biti na klackalici, a kad je klackalica, može da ode na jednu ili drugu stranu'', istakao je on.

Za razliku od Partizana, Zvezda se hvali triplom krunom.

''Ekspertiza prve utakmice (finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige prim. aut.)je pokazala kako su dobili prvu utakmicu, a sve ostalo je posledica. Zašto su u Evroligi bili 16. a mi jedanaesti kad su tako dobri? Strašno su dobri... 

Da vam kažem jednu stvar, i mi i oni smo ove godine podjednako loši. Mi nismo opravdali naših navijača i naših ulagača. I svih nas. Kroz sportske rezultate. I sad će meni neko da kaže: 'I ti si kriv'. Pa, naravno da jesam, ali nisam dao lošije, nego čak i bolje uslove nego prošle godine''.

Kad bi mogao da vrati vreme, možda bi sada doneo drugačiju odluku oko Matijasa Lesora koji je ove sezone sa Panatinaikosom osvojio Evroligu.

''Možda je bila pogrešna odluka što smo doveli dva jeftinija igrača, a nismo platili tri puta veći ugovor Lesoru. To je ekonomsko pitanje, ali kako god se to zvalo, ne mogu da kažem da naša organizacija ne radi.

Mi smo platili 736 miliona dinara poreza državi. To je neki uspeh, to nešto znači''.

''Je l' Zvezda platila?'', upitala je voditeljka.

''Pa, valjda jeste, ne ulazim u njihovu kasu. Ali su verovatno imali i manje prihode, pa su manje platili poreza''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeks
Saturday, 08.06.2024
09:38

Pa ovaj je stvarno zalutao u sport.Nek se drži limarije i nek kuca brojeve to mu ide od ruke.