Ostoja o navijačima: "Klub je dugovao Milutinovu 200.000 evra..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.04.2024.
19:30
Izvor: Sportske.net

Ostoja Mijailović o tome šta mu je smetalo...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ostoja Mijailović je oduševljen, naravno, atmosferom i činjenicom da je Partizan najgledaniji tim Evrolige, ali postoje stvari koje moraju da se isprave. 

"Hemija između igrača, stručnog štaba, navijača... Nema klub na svetu koji ima takvu emotivnu vezu. Svako ima neku obavezu, ali mi je krivo što nismo uspeli da iskorenimo to što smo vređali pojedince", rekao je Mijailović u podkastu Sport kluba.

"Imate idealne situacije kada biznismeni dolaze i govore da se radi o nečemu najlepšem što su videli u Areni, a onda me pitaju o čemu skandiraju navijači", rekao je predsednik crno-belih. 

Na šta najviše misli? 

"Imali smo situaciju sa Milutinovim kada je Olimpijakos dolazio. Naši navijači su vređali, a nemaju potrebe da ga vređaju. Moramo to da rešimo. Kada sam došao u KK Partizan 2017. godine klub je bio pred gašenjem, dugovali smo Milutinovu 200.000 evra. Mogao je da naplati odmah, a on je uvek imao razumevanja. Ne smemo takve ljude da vređamo. To je nešto što se dešava kod nas", rekao je Mijailović. 

"Ja sam zahvalan navijačima što su davali podršku. Uzeli smo 20% više na karte nego što smo planirali", rekao je Mijailović. 

"Ali, mi smo preko milion evra platili samo zbog kazni zbog vređanja za ovih sedam godina koliko sam ovde. Mi smo za milion evra mogli da dovedemo igrala koji bi nas odveo na Fajnal for", rekao je Ostoja Mijailović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke