Ostoja odgovorio zašto Željko još nije potpisao ugovor!

Autor: Mladen Heleta
sreda 20.03.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

"Ovakvi dogovori donose se u miru, bez ikakvih pritisaka".

 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Baskoniju sa 87:83 u 30. kolu Evrolige i tako ostali u konkurenciji za plasman u plej-in. 

Detalj koji je zasenio sve što se događalo tokom meča u Areni desio se uoči samog njegovog početka. Tada je cela hala skandirala da se treneru crno-belih Željku Obradoviću da novi ugovor, a on im je odgovorio tako što je simulirao potpisivanje istog, što je izazvalo delirijum na tribinama.

Ipak, on pravi ugovor još nije potpisao, a danas je na tu temu u izjavi za Kurir govorio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

"KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti", rekao je Mijailović za Kurir i dodao:

"Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Kkub bio 2017. godine, a gde je danas", završio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke