Ostoja odmah reagovao na vesti o Panterovom ugovoru!

Autor: Darko Mitrović
petak 02.07.2021.
23:04
Izvor: Sportklub

Zaista je neuobičajeno da se takva vest pojavi samo par minuta pošto je transfer ozvaničen.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Jasno je bilo već samim povratkom Željka Obradovića na klupu Partizana da nas očekuje spektakularna košarkaška sezona, a večerašnji transfer Kevina Pantera iz milanske Olimpije u Partizan samo je još jedna potvrda toga.

Do početka sezone, pojačavaće se još i Partizan i Zvezda, imaće moćne sastave i jedni i drugi, pa će njihovi susreti naredne sezone imati evroligaški kvalitet.

Ono što se večeras pojavilo kao prateća vest odmah posle Panterovog transfera u Partizan jeste informacija ''Jurohupsa'' koji je samo nekoliko minuta posle zvanične potvrde transfera od strane crno-belih, objavio svoja nezvanična saznanja da će Panter navodno imati najveći ugovor u istorijski srpske klupske košarke i da će u Partizanu zaraditi tri miliona dolara za dve godine.

Na tu informaciju koja se brzo proširila, večeras je reagovao predsednik Partizana Ostoja Mijailović u kratkoj izjavi za ''Sportklub''.

''Visinu ugovora svakako nećemo objavljivati. Ostaće poslovna tajna. Usput, nije tačno da će dobiti spomenutu cifru za dve godine'', naglasio je Mijailović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 03.07.2021
10:20

Тачно. Неће добити ту суму. Добиће више када вас буде тужио због непоштовања уговорних обавеза... Изгледа да је Капитен разбио касицу...То значи да нам стижу избори. Као својевремено у случају Тринкикирикијерија. Не помињу се више гладни, пензионери и народ на Косову? Да није жалосно било би смешно...