Ostoja potkačio i Zvezdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.06.2020.
16:16
Izvor: Sportske.net

Ostoja Mijailović imao dosta toga da kaže...

BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV
BETAPHOTO/PARTIZAN /Dragana Stjepanovic/EV

Povezane vesti

Partizan ćemo i sledeće sezone gledati u Evrokupu.

Ekipa čiji je predsednik Ostoja Mijailović je istakla da se zahvaljuje FIBA na ukazanoj šansi, ali i da je Partizanu mesto u Evroligi, ne u Evrokupu.

"Želim da čestitam svim ekipama koje su se plasirale u EL. Ne mogu da kažem da je to menadžerski uspeh ili uspeh pojedinih klubova, mislim da je to umetnost u datoj okolnosti kada nema drugih opcija. Takođe mislim i da je umetnost takmičiti se u EL bez ijednog osvojenog trofeja"
, rekao je Ostoja Mijailović danas na konferenciji za medije, misleći pre svega na činjenicu da Crvena zvezda mts nije imala niti jedan trofej ove sezone i nije bila najbolje plasirana ekipa u ABA ligi.

Partizan je, sa druge strane, osvojio Superkup ABA lige, Kup Koraća, a bio je i najbolji tim u Evrokupu i ABA ligi u trenutku prekida.

"Najveći gubitnici u svetu košarke jesu Efes i Partizan, kako finansijski, tako i sportski. Ne mogu da kažem da je to sportska nepravda, sve su to okolnosti. Ljudi u EL su tako procenili, da je ovaj put najbolji sa najmanje štete"
, rekao je danas na konferenciji za novinare Ostoja Mijailović.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 05.06.2020
22:49

Covek je iskren i realan...ali nazalost to nam neće sada pomoci da igramo EL xD

avatar
Silent
Friday, 05.06.2020
18:43

Zvezda im je nocna mora

avatar
nemam pojma
Friday, 05.06.2020
17:08

Ništa nije slagao, nikog nije potkačio, istina je istina. KKP je osvojio dva nova trofeja, pobedio u svim takmičenjima koja su završena, a u ostalim imao prvo mesto, ili najbolji skor. Pa čak i pravo domaćinstva u domaćoj ligi na osnovu rezultata u ABA ligi, bar je tako bilo prošle sezone. Ubedljivo bolji skor pobeda i poraza u svim takmičenjima, koje naši mediji neće ni da objave kako su ranije radili.

avatar
DVA HRAMA
Friday, 05.06.2020
16:57

Vise bih voleo da nije morao da ih kaci vec da je diplomatskim kanalima uspeo da se izbori za ono sto smo i sto bismo tek zasluzili na terenu, sta mi imamo od toga sto smo rekli da je car go?

avatar
robin hud
Friday, 05.06.2020
16:29

U pravu je
Osvojio je super kup aba
Nek ide u EL