Ostoja potvrdio: "Partizan opet dokazao kakav uticaj ima, Kaboklo odlazi"

Autor: Nemanja Janošev
petak 30.08.2024.
00:01
Izvor: Sportske.net

Predsednik Partizana zadovoljan poslom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je odlazak krilnog centra Bruna Kabokla u Hapoel iz Tel Aviva.

Nešto o čemu se pisalo prethodnih dana, sada dobija svoj epilog. Bruno Kaboklo u narednoj sezoni neće biti član Partizana, a kako nije uspeo da zaradi ugovor u Golden stejt Voriorsima, potpisaće ga sa Hapoelom iz Tel Aviva i biće unosan. 

Navodno, preko 1.500.000 evra po sezoni spremio je izraelski klub za njegove usluge, a saradnja bi trebalo da bude utvrđena na dve godine.

S obzirom na to da je Brazilac pod važećim ugovorom sa Partizanom, Hapoel je bio prinuđen da isplati otkupnu klauzulu vrednu 600.000 evra, otkrio je kasno večeras prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

"Danas je još jednom dokazano kako Partizan utiče na karijere igrača iz celog sveta koji posle nas neretko potpisuju unosnije ugovore. Hapoel će na ime obeštećenja za Bruna Kabokla platiti 600.000 evra što je dobar posao za nas i donosi nam sigurnost i stabilniji budžet u sezoni", napisao je Mijailović i potom se u dodatku zahvalio Kaboklu i poželeo mu sreću u nastavku karijere.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Proki
Friday, 30.08.2024
07:27

Bravo ti ga Otoja ,Da mu nije bilo Olimpijade ni Igoke ga ne bi htela kako je igrao proslu sezonu u Partizanu