Otkriveno - Zvezda se odrekla Vildoze, PAO ponudio Argentincu trostruko više!

Autor: Lazar Nikolić
petak 23.06.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Biće jedan od najplaćenijih u Evropi.

2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2023 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odmah nakon završetka finalne serije AdmiralBet ABA lige ugledni košarkaški sajt "Jurohups" potvrdio je da će doskorašnji bek Crvene zvezde Luka Vildoza postati novi igrač grčkog Panatinaikosa.

Od marta se govorilo da će Argentinac put Atine, a sada su poznati i detalji njegovog ugovora sa "zelenima" na čiju klupu je seo dvostruki šampion sa Efesom Ergin Ataman.

Prema saznanjima "Telegrafa" 27-godišnji Vildoza potpisaće trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, a njegova godišnja plata u Atini iznosiće 2.000.000 evra, a na to bi trebalo dodati i određene bonuse.

Poređenja radi Vildoza je u Crvenoj zvezdi ove sezone igrao sa 700.000 evra, dakle skoro trostruko manje u odnosu na ugovor sa "zelenima".

Zanimljivo, Argentinac je imao ugovor sa crveno-belima na godinu dana, sa mogućnošću produžetka saradnje na isti vremenski period, ali trener šampiona Srbije Duško Ivanović nije video Vildozu u svojim planovima za narednu sezonu, a i sam bek je želeo da ode iz Zvezde i dobije mnogo bolje finansijske uslove u Panatinaikosu, što će se i dogoditi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke