Ovaj čovek je neuništiv! Povređeni Jokić opet napravio tripl-dabl i dao koš za pobedu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.01.2023.
07:17
Izvor: Sportske.net

Realno, druga dimenzija košarke u odnosu na ostale...

Povezane vesti

Nikola Jokić kaže da je osećao posledice povrede, ali nije toliko smetalo, koliko je očekivao. Pelikansi bi se složili ostali su nemoćno protiv MVP Srbina, Nikola je napravio novi tripl-dabl, 25 poena, 11 skokova, 10 asistencija, pogodio je ključni flouter iz reketa na 17 sekundi pre kraja, pa su Nagetsi odneli pobedu iz Lujzijane.

"Samo se trudim da igram, bitno da smo dobili, individualne nagrade ne znače ništa", odbio je da razgovara o eventualnoj trećoj uzastopnoj MVP tituli.

Marej je dodao 25 poena za Denver, koji je vodio čitav meč i sa dvadesetak poena, ali se Nju Orleans vratio u poslednjoj četvrtini, i čak poveo 98:97. No posle Jokićevog odgovora imali su tri šuta za pobedu, nisu pogodili na kraju 99:98, dragocena pobeda za tim iz Kolorada.

Jokić je inače igrao 36 minuta, a promašio je samo tri od 14 šuteva, uključujući sve trojke. Majk Meloun je bio prvi put na klupi od kada je dobio koronu, propustio je četiri meča. Kaže da je živeo u podrumu, potpuno izolovan. 

Pobedu Nagetsima su olakšale povrede Ingrama i Zajona koji su dugo već van parketa, Valančijunas je ubacio 14 poena za domaće kojima već večeras stiže Minesota.

Denver će biti na velikim iskušenjima takođe sledeće noći u Milvokiju. Videćemo da li će Jokić na parket, s obzirom da je ipak rovit, a ovo bi bio drugi meč za 24 časa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke