Ovako je uvek lakše, Bogdana u Americi inspiriše ono što nam je svima u srcu!

Autor: Darko Mitrović
petak 27.10.2017.
15:01
Izvor: Sportske.net

Američke novinare zainteresovali najnoviji detalji na tribinama, tokom noćašnjeg meča između Sakramenta i Nju Orleansa.

Sportske.net/sacramentokingsphotos.com
Sportske.net/sacramentokingsphotos.com

Povezane vesti

Kingsi su pretrpeli i četvrti poraz u prvih pet odigranih mečeva u novoj sezoni, a u susretu sa Nju Orleansom, naš Bogdan Bogdanović je upisao 10 poena i četiri skoka.

Kingsi su ovaj duel izgubili sa 114-106, a posle utakmice srpski reprezentativac je odgovarao na pitanja američkih novinara, između ostalog i na temu srpskih zastava koje su se mogle videti na tribinama.

''Neverovatan je osećaj videti srpske zastave na tribinama. Verovatno znate, ali Sakramento je jedan od najomiljenijih klubova na našem kontinentu, a posebno u Srbiji. Pre svega zbog Peđe i Vlada, ali i zbog kompletnog tima iz tog vremena -  Majk Bibi, Dag Kristi, Kris Veber, Hidajet Turkoglu... To su bila sjajna vremena'',
izjavio je Bogdanović.

Ono zbog čega nije zadovoljan jeste serija poraza njegovog tima, ali veruje da će Kingsi igrati sve bolje kako sezona bude odmicala.

''Opet smo izgubili i svakako da osećaj nije dobar. Moramo da poradimo na određenim stvarima, kako bismo bili bolji u drugom poluvremenu, kao i da se više ne bismo mučili.

Dozvolili smo rivalu previše lakih poena, lakih polaganja, dok mi nismo mogli do koša. Ipak, mislim da sve to ide sa iskustvom i da ćemo biti bolji kako mečevi budu prolazili'', izjavio je Bogdanović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke