Ove situacije su presudile Efesu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.02.2016.
22:14
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je večeras savladala Efes, a evo koje situacije su presudile ekipi Dude Ivkovića.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Efes Pilsen je držao prednost u poslednjoj četvrtini sve do sredine te deonice, a onda su Vasa Micić, Nemanja Dangubić i Marko Gudurić preuzeli stvar u svoje ruke.

Posebno je bila bitna ona serija Nemanje Dangubića od pet uzastopnih poena kada je Zvezda pobegla na 5 poena prednosti. Nakon toga se Efes više nije vratio u meč.

Pored toga, jednako bitna je i trojka Marka Gudurića, zatim i njegova ukradena lopta.

Pogledajte obe situacije u nastavku.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Saturday, 27.02.2016
10:15

Presudio je prvenstveno voljni momenat a potom i sam kvalitet. U ovom trenutku,Zvezda je kvalitetnija ekipa od Efesa i to je cinjenica (verujem da se neki nece sloziti sa mnom a neki nece moci da podnesu da ae sloze sa mnom)

avatar
Petar Petar
Saturday, 27.02.2016
00:45

Presudio je Ertel koji evo vec ne znam koji put kako ga gledam protiv Zvezde je ubedljivo najgori igrac na terenu, i dok je bio kod Spanaca i sad u Efesu. Inace, Zvezda je mnogo bolji tim od Efesa i poraz bi bio prvorazredno iznenadjenje po meni. Efes za ekipu sa prilicnim budzetom i nije nesto skockao ekipu, Saric odskace ostali onako. Zvezda je po meni sigurna u top 8 i mislim da je to jasno vec poslednjih mesec dana, ovo je samo potvrda toga. Cestitke na pobedi.

avatar
MarkoSi
Saturday, 27.02.2016
00:01

Dangubić bi trebalo još da poradi na šutu (mada se i sada vidi napredak) i biće zaista strašan igrač. Gudurić je, s obzirom da mu je ovo prva sezona u prvom timu i EL, pravo otkrovenje. Ako nastavi ovako doneće nam mnogo radosti.

avatar
čerčil Brod
Friday, 26.02.2016
23:43

Guduric je buducnost,ne Zvezde,ne srpske nego evropske kosarke. Decko koji vec sad ima svoju bitnu ulogu u evroligaskoj ekipi koja je na pragu top 8, i ta uloga se ne svodi na to da on ulazi dok se neki od igraca odmara. Gudura ulazi da resava utakmice,da sutne sa 8 metara. Decko ima m... koja mu ttebaju da postane vrhunski igrac

avatar
Saturday, 27.02.2016
03:36

Mene čudi da nije dobio šansu prošle sezone, a kad se setim gostovanja Realu u prvoj fazi EL ove godine kada su on i Simanić bili najbolji na terenu onda mi tek nije jasno zašto nemaju veću minutažu.