Ovo je ponuda za Pogbu, pa ako ovo ne prihvati, šta uopšte hoće?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.06.2021.
10:46
Izvor: Sportske.net

Čini se da se ovo ne odbija!

 Alex Pantling
Alex Pantling

Povezane vesti

Mančester Junajted ne odustaje.

Pošto se plaše da će Pogba otići za 12 meseci kao slobodan igrač, a i zbog činjenice da Francuz igra dobro i nade da bi deo onoga što pokazuje u Francuskoj mogao da prenese u dres Junajteda, spremna je nova ponuda.

Ona je pojačana u odnosu na onu koju je Pogba odbio, a Rajola izjavio da nije problem novac, već nezadovoljstvo kvalitetom tima. Menadžer je rekao da je za vezistu najbolje da napusti Englesku.

Ali, pitanje je gde Pogba može da ode, s obzirom da nije oduševljen povratkom u domovinu. Njegova ideja je Juventus, ali ako ne ode Ronaldo, bivši klub nema za ogromnu platu.

I tu dolazimo do nove inicijtive Junajted.

"Đavoli" su pojačali ponudu.

Prema informacijama sa ostrva, ona je nešto veća dva miliona evra mesečno, odnosno oko 25 miliona evra po sezoni.

I ne samo to, Pogba bi potpisao ugovor na pet godina, dakle uzeo bi 125 miliona, s obzirom na to da ima 28 godina, praktično bi se obavezao da ostane na "Old Traford" i kada pređe zenit karijere.

Ovo ne može da dobije nigde, Juventus bi mu ponudio maksimalno 20 sa bonusima, ako se oslobodi Ronaldove plate, pa će ovo svakako pokolebati Francuza u odluci da napusti "Old Traford".

On bi ovom sumom ušao u pet najplaćenijih igrača sveta, bio bi iza Mesija, Nejmara, Ronalda, ali ispred zemljaka Grizmana, i naravno Mbapea koji tek treba da potpiše najbolji ugovor karijere. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke