''Ovo nam se ni protiv Zvezde nije desilo!''

Autor: Darko Mitrović
petak 30.12.2022.
23:59
Izvor: Sportske.net

Najslabija utakmica Borca u odbrani.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Košarkaši čačanskog Borca večeras su na svom terenu ubedljivo poraženi od Budućnosti sa 108:79, što im je deseti poraz u 13 odigranih kola, a posle meča trener Borca Dejan Mijatović je akcenat stavio na broj primljenih poena.

''Čestitam ekipi Budućnosti na zasluženoj pobedi. Imali smo priključak na 30:31, ali posle namernog faula rival je iz jednog napada postigao pet poena. Ubrzo je serija otišla na 17 poena. U trećoj četvrtini smo probali da ponovo uhvatimo priključak. Došli smo na 10 razlike, ali smo zbrzali nekoliko napada. Prvi put smo primili preko 90 poena, to čak nije bio slučaj ni protiv Crvene zvezde u Pioniru'', izjavio je Mijatović.

Naravno, trener Budućnosti Vlada Jovanović je bio prezadovoljan zbog ubdljivog trijumfa.

''Još u najavi utakmice sam rekao da je gostovanje u Čačku ekipi Borca jedno od težih za sve timove, pa tako i moj. Čačanska publika zaslužuje vrhunsku košarku, a Borac je godinama standardni član ABA lige. A želim mu da to bude dugi niz godina. Što se nas tiče, igrači su me poslušali. Pristup je od prvog do poslednjeg minuta bio ozbiljan, jer je Borac napadački potentna ekipa. Ima dosta igrača na spoljnim pozicijama, doveo je nekoliko pojačanja, poput Gagića, a Sava Lešić igra odličnu košarku'', konstatovao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke