Ovo ne sme da propusti, šampionski poziv za Bogdana

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 23.03.2021.
21:45
Izvor: Sportske.net

Vremena je sve manje.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Srpski košarkaški reprezentativac i bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović mogao bi ove nedelje da postane novi prvotimac Golden Stejt Voriorsa, preneli su mediji u SAD-u.

Samo dan pošto smo pisali da su za usluge bivšeg košarkaša Partizana i Fenerbahčea interesovanje pokazali Boston Seltiksi pojavila se i informacija da bi mogao da se preseli u redove "ratnika".

Prema nekim ranijim izveštajima, Golden Stejt je bio u trci za Viktora Oladipa i Arona Gordona, ali pouzdani izvor piše da je "ratnicima"  sada zanimljiv upravo srpski košarkaš, koji je između dve prethodne sezone potpisao četvorogodišnji ugovor sa Hoksima u vrednosti od 72.000.000 dolara, nakon tri godine u Sakramentu.

On je tokom ove sezone imao povredu kolena, zbog čega je samo 17 puta nastupio za Atlantu. Od kako se vratio, u proseku stoji na devet poena uz 2,9 skokova i 2,5 asistencija po meču. Ukoliko bi kojim slučajem i završio među "ratnicima", bio bi rezerva za tandem Stef Kari – Keli Ubre.

Bogdanović je krajem novembra stigao u klub iz Džordžije, a kraj prelaznog roka je za dva dana, što znači da će se vrlo brzo znati šta će se iz cele priče izroditi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke