Ovo se retko viđa - Šta se desilo Mornaru u poslednjoj četvrtini?!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.11.2021.
22:54
Izvor: Sportske.net

Uspeli da naprave preokret, a onda potpuno stali!

AdmiralBet ABA liga/Cedevita Olimpija/Tine Ruzic
AdmiralBet ABA liga/Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici osmog kola AdmiralBet ABA lige, Cedevita Olimpija je pred svojim navijačima savladala ekipu Mornara rezultatom 79:59.

Ljubljančanima je ovo treća uzastopna, a ukupno peta pobeda u osam odigranih mečeva, dok je Mornar pretrpeo i sedmi poraz i ostao na poslednjem mestu na tabeli.

Predvođena raspoloženim Džejkobom Pulenom, Cedevita Olimpija je od početka meča imala blagu rezultatsku prednost, a gosti iz Bara su samo u pojedinim momentima uspevali da nakratko dođu do preokreta. Jedan takav momenat dogodio se pred kraj treće četvrtine, kada je ekipa Mornara povela sa 53:50, ali umesto da im taj preokret doprinese samopouzdanju, od tog trenutka je na terenu bukvalno postojao samo jedan tim - Cedevita Olimpija.

Dovoljna ilustracija je da je domaći tim od tada pa do pred kraj utakmice uspeo da napravi seriju 24:2, a Mornar je u preostalih par minuta dodao još samo četiri poena.

U pobedničkoj ekipi Džejkob Pulen je bio najefikasniji sa 19 poena u pobedničkoj ekipi, a odličan je bio i Zek Ogust sa 11 poena i 10 skokova.

Goste je predvodio trio - Mihailović sa 16, Gordić sa 13 i Lazić sa 12 postignutih poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke