Paklen tim se pravi u Olimpijakosu i sprema se potres - Stiže Peters, Adetokumbo i Kalates na čekanju!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 06.07.2022.
12:48
Izvor: Sportske.net

Biće ovo jak sastav po svemu sudeći.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Uprava Olimpijakosa sledeća je koja će da vezuje nova pojačanja kao na traci gledajući evroligaške timove.

Prethodno su to radili Fenerbahče i Makabi iz Tel Aviva koji su danima preplavljivali društvene mreže i potpuno izmenili dimenziju svojih ekipa. Olimpijakos je tokom današnjeg dana angažovao Džoela Bolomboja na poziciji centra, a tu ne planiraju da se zaustave.

Naime, uskoro se očekuje potpis Aleka Petersa, takođe još jednog bivšeg člana CSKA, ali i Efesa i Baskonije. Potom će da krenu po Nika Kalatesa iz Barselone, koji je nedavno demantovao da je u sukobu sa trenerom Šarunasom Jasikevičijusom, ali nije isključeno da je njegova želja za odlaskom istinita. Bio bi to veliki potres imajući u vidu da je Kalates jedna od modernih legendi Panatainaikosa.

Takođe, tu je i mlađi brat Janisa Adetokumba, Kostas, koji je trenutno član Asvela i u prošloj sezoni je beležio 4.2 poena po utakmici za francuskog šampiona.

Nijedan od ovih potencijalnih dolazaka ne zavisi od odlaska najboljeg igrača Olimpijakosa Saše Vezenkova koji je dobio poziv Sakramento Kingsa da radi sa njima ovog leta. Ukoliko zadovolji, mogao bi da ostane u NBA, ali za sada se planira kao da će biti deo grčkog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke