Pablo Laso: ''Ne dopadaju mi se Dončićeve izjave...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.03.2023.
15:18
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Reala prokomentarisao najnoviji nastup Luke Dončića pred novinarima.

Epa/Georgia Panagopoulou
Epa/Georgia Panagopoulou

Povezane vesti


Posle poraza Dalasa od ekipe Šarlota, Luka Dončić je dao nesvakidašnju izjavu novinarima, kada je priznao da ima psiholoških problema i da više ne uživa u košarci kao ranije. Takođe je naglasio da to nisu samo košarkaški razlozi, već i neki koji su privatne prirode.

Ova njegova izjava je izazvala projne reakcije i komentare, a danas je španska ''Marka'' objavila i razgovor sa Dončićevim bivšim trenerom iz vremena dok je igrao u Realu, Pablom Lasom.

Laso je takođe prokomentarisao najnovije Dončićeve probleme, kao i sve češće preterane reakcije prema sudijama na terenu.

"Dončić je oduvek bio takav i mislim da treba da se kontroliše jer mu to ne koristi. Sudije ne žele da greše, a njega sve ovo izbacuje iz fokusa. Nisu mi se dopale Dončićeve izjave. Ne sviđa mi se što to odaje osećaj bespomoćnosti.

Mislim da to ne treba da iznosi u javnost. Ako tako misli o sebi, treba da sam popravi to, a ne da krivi nekoga drugog. Ali Dončić je superzvezda, neka radi šta hoće'', zaključio je Laso.

Posle kardioloških zdravstvenih problema Pablo Laso je sada dobro i košarkaška javnost nestrpljivo čeka koji će biti njegov naredni angažman. Odbacio je mogućnost da nasledi Skariola na selektorskoj poziciji.

''Svi me pitaju kako sam... i dobro sam. Kardiolog mi je rekao da ne moram da menjam način života.

Ove godine sam imao ponuda i iz poštovanja ne bih trebalo da ih pominjem.

Reprezentaciju trenira fenomenalan trener. Mislim da je trenutno Španija veoma srećna što ima Skariola'', poručio je Laso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke