Panter: "Moramo da se resetujemo"

Autor: Sportske Net
utorak 09.01.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Partizan bez Smailagića u Istanbulu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras od 18.30 časova gostuju Fenerbahčeu u Instabulu, a kapiten Kevin Panter istakao je za "Sport klub" da neke stvari moraju da se promene zarad boljih rezultata.

„Moramo da se regrupišemo. Imali smo lepu seriju, imali smo i nekoliko težih poraza. Kada se te stvari dese moramo nekako da se resetujemo. Da duboko udahnemo, nije da se ništa nije desilo. Ali dogodi se, naiđeš na druge timove i desi se da je i njima dobro veče. Moramo da se regrupišemo, malo resetujemo i da nastavimo još jače“, rekao je Panter za "Sport klub".

Pred početak sezone i meč sa Makabijem pomenuo je reč „žele“ kojom je slikovito opisao to koliko su igrači povezani. Uprkos porazima u poslednjih nekoliko dana, istakao je da i dalje atmosfera u timu ista. 

"I dalje je taj žele tu. Učimo tokom sezone, ali sigurno je i dalje tu. Bilo da pobeđuješ ili gubiš moraš da održiš taj žele. Na dobrom smo mestu kao tim, kao jedinica. Svi imaju samopouzdanja i tako pokušavamo da se nosimo sa time do kraja sezone“, zaključio je kapiten.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke