Panter i Mekalum su ubeđeni, Micić je napravio veliku grešku odlaskom u NBA, onda su sve objasnili do tančina!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.07.2023.
23:38
Izvor: Sportske.net

Da li je napravio grešku, pokazaće vreme...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na jedno od najzanimljivijih pitanja o tome ko će najviše uspeti u NBA ligi između Egzuma, Vezenkova i Micića, Erik Mekalum, nekadašnji košarkaš Efesa, Uniksa i Himkija, a sada član Karšijake, odgovorio je da smatra da će to biti Vezenkov jer nema prejaku konkurenciju u Sakramentu. 

Sa druge strane, smatra da je Micić napravio grešku. 

"Džoš Gidi, bio je šesti pik na draftu, imao je 17 poena po utakmici, 8 skokova, 6 asistencija... Igra 31 minut po utakmici, ima samo 20 godina. Budućnost. 

Šej.. On je superzvezda, ima 31 poen po utakmici, radi šta hoće. Ta dva mesta, bez obzira na sve, držaće njih dvojica. To vam je deset minuta za nekog trećeg igrača na poziciji plejmejkera, ima i 17 minuta za poziciju "dva"... Dort - mlad je, on dobija minuta na dvojci, ima 14 poena po utakmici. Dobija 31 minut po utakmici, to je mnogo... Trej Men, on dobija 17-18 minuta po utakmici, 22 godine, plejmejker...", pričao je Erik Mekalum, trenutno košarkaš Karšijake. 

"Mislim da je Micić sjajan igrač, ali kada vidite sve te mlade igrače, jasno je i da će njih forsirati kada bude bilo problema. Vidite da timovi to zapravo rade. Imaće možda 15 minuta po utakmici i imaće rolu koju nije imao u Efesu, jer Šej ima loptu i Gidi ima loptu. Mislim da će biti veoma teška situacija", rekao je on, dok je Kevin Panter potpisao svaku njegovu reč. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke