Panter: "Partizan i Zvezda su drugačiji, biće lako raditi ovde"

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.08.2021.
19:51
Izvor: Sportske.net

Ponovo je u Beogradu.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Kevin Panter veruje da će mu novi boravak u Beogradu biti olakšan iz razloga što mu je život u Srbiji poznatiji.

Njegov dolazak u Partizan izazvao je brojne reakcije. Došao je iznenadno, a ništa, utisak je, ne bi bilo propraćeno sa toliko "pompe" da prethodno nije bio deo Crvene zvezde. 

Trenutno je na pripremama sa crno-belima na Zlatiboru i tom prilikom je istakao da ne može da zna koliko će se razlikovati sistem rada u odnosu na prethodni mandat u Beogradu, kada je nosio suparničke boje.

"Ne znam koliko će biti drugačiji sistem rada, to su dva drugačija tima, prvi put sam u ovom i odatle ćemo krenuti dalje", rekao je Panter za "nova.rs".

U Partizan je stigao pozivom Željka Obradovića sa kojim je prvobitno razgovarao telefonom i kako kaže, lako su se dogovorili.

"Pričali smo telefonom pre nego sam stigao u Beograd i to je bilo to. Bilo je u tom razgovoru mnogo pozitivnosti, ciljeva, izazova. Znate, te stvari su se poklopile sa onim kako ja radim i razmišljam i imam utisak da ću lako raditi ovde ", naveo je Amerikanac.

Očekivanja od sezone, ali i prve utakmice sa Crvenom zvezdom su podjednaka - samo pobeda dolazi u obzir.

"Očekujem da pobeđujemo, da se zabavimo, biće ovo dobra godina i trebalo bi da uživamo… Znam da ovde navijači umeju da budu nezgodni, ali tako je, kako je. Sve je ovo samo posao", istakao je Panter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke