Pantera ne zanimaju priče o bogatom ugovoru

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 04.11.2021.
13:10
Izvor: Sportske.net

Junak meča sa Huventudom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Kevin Panter rekao je da se ne obazire previše na pojedine izjave niti medijske natpise o njegovom potpisivanju ugovora sa crno-belima.

Igrač renomea Kevina Pantera definitivno košta. Licitiralo se o ciframa od preko tri miliona dolara za dve godine koliko će Amerikanac prihodovati u Humskoj, a tako nešto potvrdio je i njegov bivši trener u Armaniju iz Milana Etore Mesina.

Italijan je nedavno rekao da je Panter prihvatio "ludu ponudu" Partizana i da Armani ništa nije mogao da učini povodom toga.

"Navikao sam na breme pritiska i da se nosim sa njim. Odluka je stvar košarkaškog biznisa. Mislio sam i ja da ću se vratiti u Milano, ali posle razgovora sa Željkom Obradovićem nisam imao dilema. Želeo sam da budem deo njegovog projekta. Izazov je bio i dolazak iz Amerike na nešto potpuno novo. Od načina i filozofije igre, stila života i košarke, ishrane... Sada već imam iskustva, znam šta me čeka, šta očekujem i šta se od mene očekuje. Mislim da je i moj dolazak posle povukao i druge da dođu. Zato mi je i drago što je Zek ponovo sa mnom u timu, ali i ostali momci. Imamo dobru atmosferu", kazao je Panter, a prenele "Novosti".

Panter ove sezone u Evrokupu prosečno beleži 21 poen po utakmici, a odigrao ih je tri, dok je u AdmiralBet ABA ligi na 10.2 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 04.11.2021
14:59

Кључна реч у овој изјави је 'бизнис'. Нема ту спортских мотива, што је и логично. Само бизнис.