''Panteri'' uživaju da igraju protiv najboljih!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2022.
18:23
Izvor: Beta

Ne žale se na težak raspored koji ih očekuje u narednom periodu.

Marko Djokovic/Starsport
Marko Djokovic/Starsport

Povezane vesti

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je danas da njegova ekipa u predstojeći meč protiv Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi ulazi rasterećeno, ali da želi da se nadigrava.

"Deo sezone u koji ulazimo je za nas nagrada za sve što smo uradili ove takmičarske godine. Svi susreti do kraja sezone što u AdmiralBet ABA ligi, što u domaćem prvenstvu će biti protiv najboljih timova, trenera i igrača u regionu. Veliko zadovoljstvo i uživanje za sve nas", rekao je Stefanović za klupski sajt.

Košarkaši FMP-a sutra dočekuju ekipu Budućnosti, u zaostaloj utakmici 14. kola AdmiralBet ABA lige.

Tim iz Železnika je šesti na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i devet poraza, dok je Budućnost četvrta sa skorom 16/6.

"Prva u nizu utakmica je protiv sjajne ekipe Budućnosti, koja je projektovana za najviše ciljeve u svim takmičenjima i koja uprkos nekim nesrećnim porazima na svakom meču pokazuje svoj suv kvalitet. Mi smo totalno rasterećeni ali kao i uvek želimo da se nadigravamo", rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Nikola Manojlović je naveo da njegovu ekipu očekuje utakmica protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje AdmiralBet ABA lige.

"Što se tiče nas, nakon teške utakmice i pobede na vrućem terenu u Splitu, dočekujemo ekipu Budućnosti motivisani i spremni da ih pobedimo na našem terenu. Iako je plej-of obezbedjen, nećemo se opuštati i ići ćemo na pobedu u sve tri utakmice do kraja regularnog dela", rekao je on.

Utakmica FMP - Budućnost na programu je sutra od 17.00.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke