Pao dogovor - nova Zvezdina bomba je Šabaz Nejpier!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.07.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Amerikanac ima bogato NBA iskustvo, trenutno je bez angažmana.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Crvena zvezda je u potrazi za kvalitetnim pojačanjem na poziciji plejmejkera, u tu svrhu je kontaktiran i Miloš Teodosić, ali sada je u prvi plan izašlo drugo ime.

Telegraf prenosi da je Zvezda dogovorila saradnju sa doskorašnjim košarkašem Zenita i bivšim članom nekoliko NBA klubova Šabazom Nejpierom (31).

Kako saznaje Telegraf, tridesetogodišnji košarkaš je pristao na uslove tima sa Malog Kalemegdana, i pored interesovanja Armanija, odlučio se da u sledećoj sezoni nosi crveno-beli dres.

Nejpier je košarkaš sa velikim NBA iskustvom, nastupao je za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu i Vašington, pre nego što je jula prošle godine potpisao za Zenit.

U Sankt Peterburgu je imao sjajnih partija i dokazao se kao jedan od najboljih plejeva u Evropi, ali je zbog rata u Ukrajini prekinuo saradnju sa ruskim klubom.

Sada je slobodan igrač, pa bi Zvezda uskoro mogla i da ozvaniči saradnju sa Nejpierom koji je u tri sezone igrao i plejof NBA lige.

Može li Nejpierov bivši klub Majami sledeće sezone do titule najboljeg na Istočnoj konferenciji? AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 5.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke