PAO i Ataman nastavljaju da ''čerupaju'' Partizan i Zvezdu, ko je sledeći?!

Autor: Darko Mitrović
petak 02.06.2023.
19:47
Izvor: Sportske.net

Kao da ne gledaju ni na jednu drugu stranu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle razočaravajuće sezone u kojoj Dejan Radonjić nije uspeo da sprovede svoje zamisli, Panatinaikos je angažovao odlazećeg trenera Efesa Ergina Atamana koji će imati veliki budžet, da ne kažemo neograničen, kako bi posrnulog atinskog velikana vratio u sam evropski vrh.

Ove sezone PAO je bio jedna od najslabijih evroligaških ekipa, Janakopulos to želi da promeni, a u saradnji sa Atamanom se već pravi plan velikih pojačanja po završetku sezone.

I uglavnom ti planovi vode ka Beogradu, odnosno ka najboljim igračima Partizana i Crvene zvezde. Pisali smo već o nameri Panatinaikosa da angažuje Luku Vildozu iz Crvene zvezde i Kevina Pantera iz Partizana koji bi trebalo da predstavljaju njihov udarni bekovski tandem, a večeras ''Telesport'' piše i o želji atinskih ''zelenih'' da angažuju i centra Partizana Matijasa Lesora.

Prema tim saznanjima, Panatinaikos nudi Lesoru dvogodišnji ugovor vredan 3.000.000 evra, a u prilog im ide i to što francuskom centru ovog leta ističe ugovor sa crno-belima.

Lesor je odigrao izvanrednu sezonu u Evroligi, ima ogromne zasluge što je Partizan stigao nadomak fajnal-fora, a sve to je propraćeno i fantastičnim odnosom koji je izgradio sa navijačima.

Ali, ovako izdašnoj ponudi biće teško parirati...

Istovremeno, o Lesoru razmišljaju i u Virtusu, koji se sa Olimpijakosom bori za Nikolu Milutinova, a ako u toj nameri ne uspeju, Lesor bi mogao da postane i njihov ''prvi pik''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke