Papapetru: "Imamo jako dobar tim, navijači PAO me uvek podržavaju, volim ih"

Autor: Sportske Net
utorak 26.09.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove "zelenih" veruje da PAO može daleko ove sezone.

@paobcgr
@paobcgr

Povezane vesti

Joanis Papapetru govorio je za "Jurohups" o predstojećoj sezoni, ali i o prvoj utakmici koja ih očekuje u Evroligi, a to je derbi sa Olimpijakosom. 

"Moramo se pripremiti da budemo u najboljem izdanju i da počnemo sezonu sa pobedomVerujem da možemo da ostvarimo pobedu. Talent i kvalitet su tu, uprkos tome što smo potpuno novi tim”, rekao je bivši košarkaš Partizana.

Angažovanje Ergina Atamana kao novog glavnog trenera izazvalo je veliku rekonstrukciju među "zelenima". Pored Papapetroua, među ostalim letnjim potpisima su bili Balcerovski, Grant, Gaj, Ernangomez, Lesor, Slukas i Vildoza.

Svakako, osećaj je drugačiji nego prvi put. Imamo jako dobar tim ove sezone, nakon mnogo potpisa tokom leta. Svi u timu, uključujući i mene, žele da budu uspešni ove sezone. Radujemo se sezoni", rekao je Papapetru, pa se osvrnuo na navijače. 

"Navijači Panatinaikosa su me uvek podržavali i voleli. I ja ih volim. Srećan sam što sam ovde i što sam deo svega ovoga. Trudićemo se da ih usrećimo”, završio je grčki reprezentativac. 

Papapetru je u Partizanu prošle sezone prosečno beležio 5,4 poena i 2,3 skoka po utakmici u 38 nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke