Papapetru: "Obradović je najbolji svih vremena"

Autor: Sportske Net
četvrtak 13.07.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Samo reči hvale imao je Grk.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Joanis Papapetru je nekako očekivano i tiho napustio Partizan posle godinu dana koje je proveo u klubu. Vratio je u Panatinaikos iz kog je i došao u Beograd, a za trenera Željka Obradovića imao je samo reči hvale istakavši da  po njegovom mišljenju u Evropi nema i nije bilo boljeg trenera. 

,,Iskreno, za mene je Željko Obradović najbolji evropski trener svih vremena. Istovremeno moram da naglasim da je pored činjenica da je vrhunski stručnjak i trener, izuzetan čovek”, rekao je Papapetru.

Komentarisao je uspeh iz sezone za nama. 

,,Imali smo sjajnu sezonu. Bili smo na pragu plasmana na finalni turnir Evrolige, osvojili smo trofej u ABA ligi, atmosfera na utakmicama je bila nestvarna. Svestan sam da sa mogao mnogo više, da su navijači očekivali mnogo više, ali jednostavno, nekada se kockice ne poklope”, istakao je Grk, pa dodao:

Nastojao sam i trudio se da pomognem ekipi na najbolji mogući način. Navijači su to prepoznali, imao sam veliku podršku, ali smo posle sjajne sezone zajedno zaključili da je najbolje da se raziđemo. Okrećem se obavezama u Panatinaikosu, a Partizanu i Željku Obradoviću, od srca želim sve najbolje u sezoni i godinama koje slede”, završio je izglanje Papapetru. 

On je sa Panatinaikosom potpisao dvogodišni ugovor. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke