Papapetru se i dalje muči sa povredom, još ne zna gde će igrati naredne sezone

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.07.2023.
22:30
Izvor: Sportske.net

U razgovoru za grčke medije.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Grčki krilni košarkaš Janis Papapetru rekao je za tamošnje medije da još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Njemu je istekao ugovor sa Partizanom i grčki mediji, pa i dojučerašnji saigrači iz crno-belog tabora veruju da je Papapetru novi član Panatinaikosa. Međutim, u razgovoru sa medijima iz svoje zemlje, on ne tvrdi tako.

"Mnogo se priča i piše, nije sve tačno. Za sada uživam u odmoru. Nisam mnogo analizirao šta će se desiti. Nisam doneo odluku, videćemo kako će se stvari razvijati", rekao je Papapetru za "Kosmos TV"

Njega još uvek muči povreda zadobijena u finišu sezone sa Partizanom te je upitno hoće li igrati za Grčku na Mundobasketu.

"Radujem se reprezentaciji. Imam problem sa ramenom. Prati se i radim na tome... Nadam se da ću biti dobro, jer reprezentacija je nešto drugo".

Šta misli o Matijasu Lesoru u dresu Panatinaikosa?

"On će dati mnogo timu. Imao je sjajnu sezonu, uvek igra 100 odsto i zato ga ljudi vole. Tokom svoje karijere, svake godine pravi korak više. Može mnogo toga da da“.

O potezu Kostasa Slukasa da odabere "zelene":

"Niko nije očekivao. To je profesionalna odluka. Razumem ga bolje od bilo koga. Slukas je sportista, dokazao je ko je, ponudio je mnogo i ima više da ponudi. To je njegova odluka i svi je poštujemo. Želim mu dobro zdravlje", prokomentarisao je Janis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke