Papapetru uživa u Partizanu, želi što dužu sezonu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net

A da bi se produžila, potrebno je po treći put uzastopno pobediti u Madridu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Osim Alena Smailagića, ečeras je sa srpskim novinarima u Madridu razgovarao i Janis Papapetru, još jedan od velikih aduta trenera Željka Obradovića pred utakmicu odluke za plasman na fajnal-for Evrolige.

''Očekujem jako tešku utakmicu, ali mislim da smo spremni. Atmosfera je ista kao prvog dana. Uživamo jedni sa drugima, imamo neverovatnu grupu momaka, uživamo da provodimo vreme zajedno.

Polako dolazi kraj sezone i ne želite da poverujete u to. Dobra je atmosfera. Izgubili smo dve utakmice u nizu, ali to pripada prošlosti'', rekao je Papapetru.

Povratak kapitena Pantera će mnogo značiti Partizanu, to ističe i grčki reprezentativac.

''Njegov uticaj je veoma veliki. On je kapiten i predvodnik ove ekipe, pravi primer svima. Na terenu je jako važan za nas.

Svaka je utakmica je drugačija. U prvom meču pobedili smo zahvaljujući Kevinu, u drugoj smo više kontrolisali igru. Ne radi se o tome da znamo kako je pobediti na ovom mestu.

Izgubili smo dva puta kod kuće iako u 'Areni' obično igramo odlično. Svaki susret je drugačiji, i nije bitno na kom terenu igramo, samo je važno da izađemo na parket i pobedimo'', objasnio je Papapetru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke