"Paprena" cena ulaznica za meč Budućnosti i Partizana, obično nije tako

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.03.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Ovakva praksa je samo kada dolaze Partizan i Zvezda.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti dočekuju u nedelju ekipu Partizana u "Morači" u derbiju 25. runde AdmiralBet ABA ligi, a crnogorski klub je saopštio da je započeta prodaja ulaznica za taj okršaj.

Duel u "Morači" izvesno će odrediti i ko će sa druge pozicije krenuti u plej-of regionalnog takmičenja, pa otuda je i jasno zbog čega bi trebalo očekivati prepunu dvoranu.

Budućnost je želela tako nešto da iskoristi, pa su cene karata za ovaj susret podigli u nebesa. Naime, ukoliko želite da budete deo ovog susreta sa tribina, moraćete da izdvojite između 20 i 30 evra što je praktično ekvavilent ili i više od toga redovnim dnevnim ulaznicama za evroligaške mečeve Partizana.

Trebalo bi istaći da se cene karata za utakmice Budućnosti na domaćem parketu kreću od dva do desetak evra u zavisnosti od protivnika. Ali, u slučaju Crvene zvezde i Partizana, cifra je značajno veća.

"Budućnost Voli obavještava javnost da u četvrtak počinje prodaja karata za meč 25. kola ABA lige, koji naš klub igra sa Partizanom. Prodaja ulaznica će se vršiti u četvrtak, petak i subotu od 12 do 18 časova, kao i u nedjelju od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra „Morača“ – cijene ulaznica su 25 i 30 eura", saopšteno je iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusko
Wednesday, 27.03.2024
17:53

Ove godine obično je bas tako, tako da vam naslov i nije neki...iste cijene i na sc derbi i mornar