Partizan - Aleksa i ''Smajli'' čekaju zeleno svetlo: ''Dosta je bilo!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2022.
20:41
Izvor: Sportske.net

Sledeća nedelja daće preciznije odgovore kada će Partizan biti kompletan.

Povezane vesti

Od početka sezone trener Partizana Željko Obradović ne može da računa na dvojicu veoma važnih igrača u rotaciji, Aleksu Avramovića i Alena Smailagića koji se i dalje oporavljaju od povreda.

Avramović je propustio i čitave pripreme zbog preloma šake, još uvek nosi gips, ali bi to moglo da se promeni već početkom sledeće nedelje.

''Dobro sam. Pozdrav za sve navijače Partizana. Treniram u svom režimu, super se osećam, jedva čekam da skinem ovo, imam kontrolu u ponedeljak i nadam se da će mi skinuti gips'', rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Naravno, nije mu lako da gleda utakmice svog tima koji je pre dva dana ostvario i prvu pobedu u Evroligi.

''Kad igramo kod kuće, bude malo nervoze, kad vidim onu energiju... Žao mi je što ne mogu da budem prisutan na terenu i dam svoj doprinos, ali drago mi je što smo pobedili u četvrtak. Stvarno smo odigrali maestralno protiv Virtusa, pohvalio bih Madara, Nanelija, kao i Lesora koji od početka sezone igra odlično. Razbija!

Ja sam dobro, u formi sam, radim sve ono što dozvoli ruka. Samo da skinem ovo, dosta je bilo.

Treniram normalno, ništa se u mojoj radnoj etici nije menjalo, uvek treniram jako, samo pšto me ruka ometa da rdaium košarkaške stvari. Sve ostalo, što se tiče spreme, zahvalio bih Luki i Bati'', izjavio je Avramović.

I Alen Smailagić narednih dana ide na kontrolu.

''Oporavak napreduje dobro, očekujem da uskoro počnem da radim sa timom. Mislim da je kontrola u utorak, treba da pričam sa doktorom i posle te kontrole ću znati kada ću moći da igram.

Uopšte nije zabavno sa moje strane, znam da sam tu, a nisam u mogućnosti da pomognem saigračima. Svima nama je košarka ljubav, tako da j teže gledati utakmice iz tog razloga. Ima nervoze, ima svega, tu smo Aleksa i ja, treniramo svaki dan i čekamo da nam lekari daju zeleno svetlo'', izjavio je Smailagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke