Partizan bez šansi, ovo su opcije za Veselog?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Sudeći po današnjim informacijama, povratak u Partizan nije među očekivanim opcijama.

Epa/Erdem Sahin
Epa/Erdem Sahin

Povezane vesti

Navijači Partizana tek očekuju prve konkretnije poteze novog sportskog direktora Zorana Savića kada je u pitanju formiranje tima za narednu sezonu, ako se izuzme današnja informacija da je krilni centar Aleksa Stepanović iz Slobode već priključen ekipi crno-belih na treninzima.

Prethodnih nedelja spekulisalo se da bi Saša Đorđević mogao da dođe na klupu Partizana, ali i da bi jedno od pojačanja u ekipi mogao da bude i Jan Veseli iz Fenerbahčea.

''Leteći Čeh'' koji je afirmaciju stekao u Partizanu od 2008-2011, sada već ima 31 godinu, a član Fenera je od 2014, kada se vratio iz NBA lige.

Verovalo se da je predstojeće leto pravo vreme za rastanak sa klubom iz Istanbula i eventualni povratak u Partizan od koga se očekuje formiranje šampionskog tima, ali izgleda da su neke druge opcija u igri.

''Sportando'' danas prenosi, pozivajući se na informacije Georgea Zakasa, da u Fenerbahčeu nameravaju da zadrže Veselog do kraja ugovora narednog leta, a da Čeh i dalje ima opciju da se u slučaju ponude vrati u NBA ligu.

Takođe, situaciju oko Veselog prate i u Olimpiji iz Milana, s obzirom da je i njima interesantan, a što dodatno otežava i umanjuje Partizanove šanse da posle jedene decenije vrati ljubimca 'Grobara'' u crno-beli dres.

*



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke