"Partizan će izaći sa predlogom da navijači pomognu košarkaškom klubu"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.04.2023.
23:37
Izvor: Sportske.net

Navodno uprava kluba nema mogućnost da preokrene situaciju...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako prenosi portal "Partizan.net", u narednih desetak dana KK Partizan će izaći sa predlogom da navijači pomognu košarkaškom klubu koji trpi pritiske zbog velikog poreskog duga. 

"Poreski dug iznosi u ovom trenutku, sa kamatom, 6.9 miliona evra. Iznos kamate je između 2.5 i 3 miliona evra, a 50% kamate se otpisuje. Mi ćemo to da plaćamo narednih godina", rekao je Ostoja Mijailović u podkastu kod Luke i Kuzme. 

Ipak, usled velikih pritisaka, crno-beli će se potruditi da što pre plate poreski dug državi kako bi neometano ušli sa velikim ambicijama i u narednu sezonu.

"KK Partizan je odlučio da uz pomoć svojih navijača sakupi određena sredstva i da uđe u reprogram poreskog duga (koji bi zatim servisirao na mesečnom nivou). To bi omogućilo da se sledeća sezona započne bez ikakvih pritisaka na tim, da se nastavi sa jakim timom i sveobuhvatno bi se omogućilo klubu da se reši balasta zavidnih i pakosnih i da samostalno funkcioniše", stoji u tekstu navijačkog foruma "Partizan.net". 

U anketi koja je postavljena na Tviteru, najveći broj navijača, odnosno 55.6% bi se priključilo akciji, 29.1% je označilo "Ne, ne pada mi na pamet", a za "možda, ako..." se odlučilo 15.4% navijača u trenutku kada smo i mi glasali, od solidnog broja glasova od 788 ljudi. 

Ono što se može zaključiti na osnovu komentara, oni koji bi rekli "da" ovakvoj akciji, želeli bi transparentnost kluba na najvišem nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke