Partizan - Da su svi gospoda kao Mačvan...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.07.2014.
22:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pravi šok među pristalicama Partizana izazvala je današnja vest da je njihov dugogodišnji idol Dušan Kecman potražio pravdu na sudu po pitanju zaostalih zarada koje mu Partizan duguje još od 2012. godine. Šta o svemu ima da kaže trener Duško Vujošević...?

Povezane vesti

Naime, Dušan Kecman je iz Trgovinskog suda dobio presudu u svoju korist, pa sada Partizan treba da mu isplati 14.000 evra.

Na prvi pogled, olakšavajuća okolnost je činjenica da je Bogdan Bogdanović prodat Fenerbahčeu, pa je za očekivati da dug Kecmanu bude namiren od tih sredstava koja treba da stignu od Turaka, ali ono što crno-bele brine, jeste da Kecman nije jedini kome Partizan godinama već duguje.

Na tom spisku igrača koji bi uskoro mogli da učine isto što i Kecman, nalaze se i Raško Katić, Miroslav Raduljica, Milan Mačvan, čak i Jaka Klobučar, koji nije ostavio gotovo nikakav bitniji trag u Partizanu, ali i on potražuje svoj zarađeni novac od šampiona Srbije.

Trofejni trener crno-belih Duško Vujošević nije iznenađen vešću u vezi sa Kecmanovom tužbom, svestan takođe realne opasnosti da još nekoliko igrača može da povuče sličan potez.

''Tačno je da je iz Trgovinskog suda stigla presuda zbog neizmirenih obaveza prema Kecmanu. Ali, nama preti i suspenzija zbog dugovanja prema Katiću, Raduljica je prolongirao zahtev za mesec dana, a još jednom moram posebno da se zahvalim Milanu Mačvanu, koji se od početka gospodski ponaša'', istakao je Vujošević, a prenose ''Novosti''.

Možda i najteži slučaj je u vezi sa Jakom Klobučarom, prema kome je dug u međuvremenu narastao znatno više nego što je to bilo po ugovoru.

Može li Bogdanov transfer biti rešenje za sve ove probleme koji su se godinama gomilali...?

 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.