Partizan dominira, Panter se razgoropadio! (POLUVREME)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.05.2022.
21:48
Izvor: Sportske.net

Ako ovako nastave, biće ovo možda i najbolja partija crno-belih od početka sezone.

AdmiralBet ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

U beogradskom ''Pioniru'' se večeras igra majstorica polufinalne serije plej-ofa između Partizana i Budućnosti.

Posle prvog poluvremena rezultat je 55:35 u korist Partizana.

Kao da se Kevin Panter zainatio posle očajno odigrane druge utakmice u Podgorici gde ništa nije mogao da pogodi, pa večeras pokazuje da je to bio samo slab dan i već u prvih 20 minuta je upisao 21 poen!

Uz njega, kao i uvek sjajan je Zek Ledej koji je u prvom poluvremenu stigao do brojke od 11 poena, a izgleda da je i za Aleksu Avramovića kraća kriza postala prošlost, jer je ubacio dve trojke, uz tri asistencije u prvom poluvremenu. Odličan je i kapiten Zagorac sa sedam poena i tri skoka.

Tokom prve četvrtine bili su šuterski raspoloženi i jedni i drugi. I dok su se u Partizanu isticali Panter i Ledej, kod gostiju je to uglavnom bio Danilo Nikolić, a trojke su pogađali i Micov, Popović, Sili.


Posle prvih deset minuta gosti iz Podgorice su još bili rezultatski u igri, na semaforu je tada pisalo 26:21 za Partizan, ali su u drugom kvartalu crno-beli ''dodali gas'' i zaigrai sa još više energije u odbrani, pa su pred kraj poluvremena stigli i do ''plus 19'' - 47:28.

Ni tu se domaći nisu zaustavili, Panter na ulasku u poslednja dva minuta prvog poluvremena pogađa novu trojku za 52:30. Gosti ne koriste ni sledeći napad, a na drugoj strani Smailagić sa linije slobodnih bacanja poentira za 53:30.

Podgoričani potom prave seriju 5:0, ali Panter je razliku vratio na ''plus 20''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke