Partizan i Crvena zvezda žele Lorenza Brauna!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.06.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Kevin Panter i Lorenzo Braun ponovo zajedno ili Zvezda i Lorenzo Braun ponovo zajedno?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com

Povezane vesti

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda zainteresovani su za doskorašnjeg plejmejkera Uniksa iz Kazanja Lorenza Brauna.

Nekadašnji plej Crvene zvezde, kojeg je nakon boravka u Beogradu primetio Fenerbahče, slobodan je agent posle rastanka sa Unikosm. On je sa ruskim timom prekinuo saradnju prevashodno zbog izostanka tog kluba iz Evrolige i sada gleda opcije koje su usmerene ka tom takmičenju.

Kako prenosi "Basket Inside", dva tima bi voleli da vrate Lorenza Brauna u Beograd i AdmiralBet ABA ligu, s tim da je Partizan u blagoj prednosti u ovom trenutku. Ipak, Crvena zvezda zbog pređašnjih veza, budući da je Lorenzo Braun bio član kluba sa Malog Kalemegdana od leta 2019. godine, pa do leta 2020. Ono što Partizan čeka je ste rasplet dešavanja sa Jamom Madarom koji je krenuo put SAD gde će se u Letnjoj ligi boriti za ugovor sa nekim od NBA timova, dok Dalas Mur još nije napustio ekipu iako ima ponuda iz Azije. 

Nisu samo "večiti" u trci za Lorenzom Braunom, već ga prati još nekoliko evroligaških timova. Amerikanac se dokazao u Evropi kao neko ko može da bude lider ekipe. Prošle sezone je blistao u dresu Uniksa sa 13.8 poena i 6.1 asitencijom po utakmici.

U Grčkoj se večeras igra peti meč serije za treće mesto tamošnjeg šampionata između Promiteasa i Larise. Trenutno je 2:2, a vi pogledajte kvote na AdmiralBet!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke