Partizan i dalje ima problema, a sutra počinje Superliga!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.05.2021.
14:26
Izvor: Sportske.net

Ipak, sad su tu i pojačanja...

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je danas da očekuje zahtevne mečeve protiv ekipe Mladosti u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS) i istakao da se sistem igre crno-belih, koji je gradjen mesec dana urušio zbog povreda.

"Verovatno ćemo igrati zahtevne mečeve protiv Mladosti. Pridrudrižio nam se Miletić, vraćen je sa pozajmice i Trej Dreksel koji je do sada igrao za Mladost. Vil Mozli se nalazi u Americi usled bolesti njegovog oca", rekao je Matović, a preneo je sajt kluba.

"Imamo dosta problema sa povredama Jaramaza, Tomasa i Pejdža i posle jednog treninga u ovakvom sastavu ne možemo ništa da kažemo. Videćemo kako će novi igrači moći da prihvate sistem koji smo gradili mesec dana, koji se usled povreda urušio u poslednjih sedam dana. Sada smo morali da ga promenimo", dodao je on.

Partizan će u četvrtak u prvom četvrtfinalnom meču KLS-a biti domaćin ekipi Mladosti iz Zemuna, u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Mladost je prvu fazu takmičenja završila na prvom mestu, a u polufinalu druge ABA lige poraženi su od crnogorske ekipe Studentskog Centra.

"Igramo protiv tima koji je u KLS-u završio prvi, igrali su polufinale druge ABA lige, nesrećno izgubili. Tim koji igra specifičnu košarku, agresivni su preko celog terena, tokom 40 minuta u njihovom sistemu odbrane. U napadu ima dobrih individualaca, predvodjeni Mičelom, Gomboom, kao i našim bivšim igračima Aranitovićem i Tanaskovićem", dodao je Matović.

Prvi meč na programu je sutra od 18.00, dok je revanš u istoj dvorani, na programu u subotu.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke