Partizan ima posebno motivisanog igrača naspram sebe, Zvezda tek sledi

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
17:20
Izvor: Sportske.net

Apostrofirani su neki od igrača Andore.

KK Partizan Twitter
KK Partizan Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Partizana susreću se sa Andorom u okviru 4. kola Evrokupa, a prema rečima kapitena Radeta Zagorca, veliku pretnju imaće u "silno motivisanom" Kodiju-Mileru Mekintajeru.

Od igrača Partizana ocenjeno je da je gostovanje Andori najteže u aktuelnoj sezoni, a spram sebe imaće i nekadašnjeg košarkaša crno-belih Kodija-Milera Mekintajera koji je dres "parnog valjka" nosio osam meseci u periodu između 2020. i 2021. godine.

"Pretpostavljam da će Kodi igrati sa dodatnom motivacijom ovu utakmicu. Od ostalih igrača, tu je Jelinek, koji već dobro igra dobro. Hana, Morgan, Noa... To su igrači dobrog rejtinga. Neki su došli sa višeg nivoa, pa imaju želju da se vrate na nivo sa kojeg su došli", kazao je kapiten Partizana za "Sport klub".

Kada je u pitanju dosadašnja sezona, Partizan je bez poraza, kako u AdmiralBet ABA ligi, tako i u Evrokupu. Zagorac je podsetio da najveći izazovi tek predstoje.

"Zadovoljni smo skorom koji imamo do sada. Sve one utakmice koje je trebalo da pobedimo, mi smo pobedili. Pravi izazovi tek slede, pogotovo u AdmiralBet ABA ligi, gde nas tek očekuju mečevi sa najvećim konkurentima, između ostalog, sledeća je sa Crvenom zvezdom", rekao je Zagorac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke