Partizan, izgleda, rešio i pitanje centra!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.06.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Dug je spisak igrača koji su u medijima već ''preseljeni'' u Partizan, a ozvaničena su samo tri pojačanja.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Potpuna rekonstrukcija Partizanovog tima uveliko traje ovih dana, mnogo je odlazaka ozvaničeno, postoji neizvesnost oko još nekoliko igrača koji su, čini se, bliži odlasku, a od pojačanja su provovisani samo Vanja Marinković, Frenk Nilikina i Ife Lundberg.

Juče je počela da stiže serija informacija kako su crno-beli već sve dogovorili sa Ajzeom Majkom, Tajrikom Džonsom, Isakom Bongom, Sterlingom Braunom, pominjao se čak i Luka Vildoza, ali još uvek se čeka da bilo ko od njih bude i zvanično predstavljen u crno-belom dresu.

A dok iščekivanje traje, ''podgrejana'' je još jedna priča, vezano za mogući dolazak centra Valensije Brendona Dejvisa u Partizan.

Izraelski novinar Arel Ginsber je na mreći ''X'' objavio da su prenovodi Partizana i Dejvisa napredovali i da je dosadašnji centar Valensije prvi kandidat da popuni upražnjenu centarsku poziciju u Partizanu.

Od jutros i ''Sportklub'' najavljuje takav scenario, pa su crno-beli sve bliže rešavanju još jednog važnog problema koji je prošle sezone bio jako uočljiv posle odlaska Matijasa Lesora.

Dejvis će za dvadesetak dana napuniti 33 godine, u Valensiji je proveo prošlu sezonu uz učinak od 12.1 poena, 3.8 skokova, dve asistencije i indeks korisnosti 12.2. Pre Valensije je igrao i za Armani, Barselonu, Žalgiris, Monako, ranije za Vareze i Šalon, a iz mlađih dana ima iskustva i iz NBA lige, gde je bio član Filadelfije i Bruklina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke