Partizan je ''pod stresom'', Cibona to želi da iskoristi

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
17:18
Izvor: Sportske.net, Beta

Zagrepčani dolaze motivisani u Beograd na duel sa Partizanom.

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

Trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je danas da će njegov tim, pored svih problema koje trenutno ima, pokušati da odigra dobru utakmicu protiv Partizana u ABA ligi.

"Idemo na kratku turneju gde ćemo prvo odigrati utakmicu ABA lige sa Partizanom, a zatim sledećeg dana protiv Osijeka u gostima. Dva zahtevna i nezgodna meča. Svaki nam je bitan, dobro se pripremamo i nadam se da ćemo pored svih problema koje trenutno imamo učiniti sve da odigramo dobru utakmicu i nadamo se najboljem ishodu", rekao je Jovanović.

Košarkaši Cibone gostuju sutra ekipi Partizana, u utakmici 20. kola ABA lige.

Roko Prkačin, košarkaš Cibone veruje da bi njegov tim mogao da pobedi, naglašavajući da će Partizan biti pod stresom nakon poraza od Zadra i Trenta.

"Partizan je kvalitetna ekipa i neće biti lako. Iskreno mislim da imamo šanse za pobedu, jer nijedan tim nije nepobediv. Izgubili su od Zadra i Trenta i biće pod stresom, ali i mi smo pod stresom, jer se u prethodne dve utakmice protiv Splita nismo baš pokazali i želimo to da ispravimo", rekao je Prkačin.

Na tabeli ABA lige Partizan je sedmi sa sedam pobeda i 11 poraza, dok je Cibona na 10. mestu sa šest pobeda i 11 poraza.

Meč se igra sutra od 19.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke